TUR
Türk Telekomünikasyon A.Ş. 'den Üniversitemize Cihaz ve Malzeme Desteği

Türk Telekomünikasyon A.Ş., Dijital Medya Servisleri Grup Müdürlüğü  ve  Siber Güvenlik Servis Müdürlüğü’ nün Kayseri Üniversitesi’ ne yapmış oldukları cihaz ve malzeme desteğinden dolayı teşekkür ederiz. Türk Telekomünikasyon A.Ş. tarafından üniversitemize verilen cihaz ve malzemeler Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi  Sn. Ali GEZER tarafından teslim alınmıştır. Kayseri Üniversitesi’ ne yapmış olduğu katkı ve desteklerden dolayı Dijital Medya Servisleri Grup Müdürü Sn. Yavuz AÇIKGÖZ, Siber Güvenlik Servis Yönetim Müdürü Sn. Mustafa GENCER, Türk Telekom Akademi Teknik Fonksiyonlar Gelişim Kıdemli Uzmanı Sn. Cihan ÖZ, Müşteri, Servis Destek Uzmanı Sn Numan Turgay ÜSTÜN, Sistem Ekibi Kıdemli Uzmanı Sn. Nurullah DOSER ve Kayseri Bölge Müdürlüğü Erciyes Saha Operasyonları Yöneticisi Sn. Alper ÖZKARCI’ ya teşekkür ederiz.

Dijital Medya Servisleri Grup Müdürü Sn. Yavuz AÇIKGÖZ 'e Plaket Takdimi

Siber Güvenlik Servis Yönetim Müdürü Sn. Mustafa GENCER' e Plaket Takdimi